۵۸۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص

-پایگاه خبری رادیویی نوای قلم -۱۴۰۴/۰۴/۳۰ -اخبار کد: 2330 _
۵۸۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص

۵۸۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در زنجان هزینه شد 

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان، به هزینه‌های صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج اشاره کرد و گفت: از ابتدای تشکیل صندوق تاکنون بالغ بر ۵۸۰ میلیارد ریال برای کاهش پرداخت از جیب بیماران در استان هزینه شده است.
سعید کرمی زنجانی  گفت : صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج به استناد سیاست‌های کلی حوزه سلامت، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و بند ن تبصره ۱۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ پس از تصویب و ابلاغ اساسنامه صندوق از سوی هیات وزیران در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تشکیل شد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۱۳۰ گروه بیماری در سرفصل‌های دارو، ویزیت، خدمات پاراکلینیک ( آزمایشگاه، پرتوپزشکی و توان‌بخشی)، تجهیزات پزشکی و خدمات بستری از مزایای صندوق بهره‌مند می‌شوند.
کرمی زنجانی یادآور شد: از این تعداد، ۶۹ گروه دارای بسته ابلاغی با سقف تعدادی خدمات در سال از سوی وزارت بهداشت هستند که زمان دریافت خدمات سرپایی در صورت استفاده از نسخه‌نویسی الکترونیک و مراجعه به مراکز طرف قرارداد، بیمه‌شدگان به‌صورت برخط از مزایای صندوق بهره‌مند می شوند و پرداخت از جیب بیمار کاهش می‌یابد.
وی خاطرنشان کرد: بهره‌مندی از مزایای صندوق، مشمول بیمه‌شدگان سایر سازمان‌های بیمه‌گر پایه (تامین اجتماعی و نیروهای مسلح) نیز می شود.
وی افزود: از دیگر نکات برجسته، بهره‌مندی بیماران کم‌شنوا و پیوند اعضا از اعتبارات این صندوق است که قبل از تشکیل صندوق، هزینه‌های این بیماران در تعهد سازمان‌های بیمه گر نبود اما با تشکیل صندوق پرداخت هزینه های این بیماران از محل اعتبارات فوق امکان پذیر شد.
این مسئول تصریح کرد: به‌منظور بهره‌مندی بیمه‌شدگان از مزایای صندوق، باید جهت انتساب نشان بیماری با مدارک و مستندات دال بر بیماری به اداره کل بیمه‌ سلامت استان مراجعه کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان ادامه داد: طی سال گذشته در خدمات سرپایی پنج گروه بیماری شامل انواع سرطان‌ها، دیابت، هموفیلی، MS و SMA بیشترین هزینه را داشته‌اند.
وی اظهار داشت: با توجه به گزارش های استخراج شده از سامانه های الکترونیک این سازمان، بیماری سرطان بیشترین هزینه را به خود اختصاص داده که در استان مبلغی بالغ بر بیش از 300 میلیارد ریال برای این بیماران هزینه کرد داشته است.
مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان ادامه داد: بیشترین نوع خدمت ارائه شده به این بیماران، خدمت دارویی بوده که این روند در سایر بیماری ها نیز مشهود است.
مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان یادآور شد: بیمه شدگان می‌توانند با شماره گیری ۱۶۶۶ که سامانه پاسخگویی ۲۴ ساعته و آنلاین بیمه سلامت است مشکلات و سوالات خود را مطرح و در اسرع وقت توسط کارشناسان پاسخ خود را دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین شهروندان و بیمه شدگان با ورود به سامانه اینترنتی به آدرس CSP.ihio.gov.ir "سامانه شهروندی غیرحضوری " برای بیمه کردن و یا تمدید اعتبار بیمه نامه خود بدون نیاز به مراجعه به اداره کل یا دفاتر پیشخوان اقدام کنند.