۰۸/آذر/۱۴۰۳
دیگر چیزی برای تحریم کردن نمانده!
سیدمحمد هاشمی: انگلستان، امریکا، کانادا و استرالیا هم بعد از اتحادیه اروپا وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جمهوری اسلامی ایران را تحریم کردند. اینبار علاوه بر وزیر، بنده را هم به عنوان جانشین وزیر و معاون حقوقی، در لیست تحریم قرار دادهاند. آنها که اقدام به تحریم بنده و وزیر نمودهاند؛ خوب میدانند که نه من و نه آقای دکتر اسماعیلی، ملک، دارایی و حساب بانکیای در آن کشورها و در دیگر کشورها نداریم؛ طبعاً این تحریمها به خاطر آسیب رساندن به شخصیت حقیقی ما نیست. از این رو باید هدف اصلی از این تحریمها را در دو موضوع بیان کرد؛ یکی تخریب جایگاه حقوقی به منظور آسیب رساندن به وجهه بینالمللی جمهوری اسلامی ایران و دیگری ایجاد التهاب در اذهان و تکمیل پازل جنگ شناختی.
دشمنان همواره سعی داشتهاند که اخبار منفی از ایران و مسئولین آن در رسانههای بینالمللی به صورت مستمر و پیوسته وجود داشته باشد. بسیاری از این تحریمهای متعدد و سایر اخبار منفی نیز به همین منظور طراحی شده تا اخبار منفی از ایران در سطح رسانهای دنیا به مردم مخابره شود و از این رهگذر بتوانند یک تصویر منفی و سیاه از ایران برای مردم دنیا بسازند. التهابآفرینی در افکار عمومی اما قصهای دراز دارد. راهبرد اصلی دشمنان ایران، فشار از خارج و ایجاد التهاب در داخل است. در اغلب موارد حتی التهابی حقیقی در میدان واقعیت وجود ندارد؛ اما ماشین تروریسم رسانهای غرب در تکاپوست تا در اذهان، احساس التهاب را به وجود آورد.
امریکا و پیروانش، معتاد تحریم شدهاند؛ معتادی که اوایل مصرف، حال خوش را تجربه میکند. البته واضح است کم شدن اثر تحریمها، هیچچیز از خوی خباثت بار و جنایتآفرین مدعیان حقوق بشر و مسئولیت آنها در جنایاتشان کم نمیکند. در آخر باید بگویم؛ این نحوه تحریم مسئولین وزارت فرهنگ که بیسابقه بوده است، تنها نشانگر عصبانیت و استیصال انگلیس خبیث و امریکای شیطان و دو کشور بیاراده دیگر است و نشانگر درستی راهی است که دولت در حوزه فرهنگ پیموده است. عصبانیت آنها قابل فهم است، آن همه هزینه، انرژی، وقت و تشکیل شبکه خرابکاری تبدیل به هیچ شد. امریکا و پیروانش از دست ایران و ایرانی عصبانی هستند؛ قابل درک است. ما چیزی نمیتوانیم به آنها بگوییم جز «موتوا بِغَیظِکم».
جزئیات:
#روزنامه ایران